Konsertdags!

Äntligen konsertdags!! Känner att vi är redo och det ska bli så himla kul. Fredag 24 oktober samlas vi 18.30 och repar till 20.00. Paus och sedan konsert 21.00. Här är låtlistan:
1. Mad world
2. Belle Epoque
3. Unconditionally
4. We’re not gonna take it
5. Release me
6. Sverige
7. Hall of fame
8. With or without you
9. Eternity
10. Fix You

Gick lysande på repet idag så jag vet att det kommer att bli en riktigt bra konsert. Dra dit alla ni känner. Ju fler i publiken desto roligare är det! Konserten varar till 21.50. Helsvart klädsel. Ja, HELsvart…. alltså inga bara ben, bara armar etc. Täckande svart! Hellre mer än för lite svart. Detta gäller även skor!

Den 3 december blir av! Alltså onsdag konsert kl 18.30 i kyrkan med Sara Dawn Finer och Johannes Kammarkör. Det är ingen offentlig konsert utan ett företag som har köpt konserten och som har ca 600 kunder som dom bjuder. Vi sjunger ett par låtar. Blir garanterat superskoj!

Tänk på att söndagen den 23/11 är struken som repetition och flyttad till fredagen den 21/11. Då börjar vi repet kl 18.00 och sedan från typ 20.00 har vi en Japanfest. Då kommer bl a våra hotell att avslöjas och vi får en snabbkurs i japanska hälsningsfraser mm!
Tänk också på att vi har rep den 26 oktober, alltså 2 dagar efter konserten. Vi behöver all tid vi kan få för all julrepertoar!

Vårens datum börjar bli färdiga. Vi behöver många repetitioner fram till resan. Jag lägger ut datumen här i typ nästa vecka…

That’s it!

/C